VOC Neteland druk in coronatijden, wordt nu lid

In deze coronatijden is het extra druk in het VOC Neteland. De verantwoordelijke verzorgsters doen een oproep. “Beste dierenvrienden. Langzaam is het drukke seizoen gestart voor VOC Neteland. Elke dag komen er dieren bij , maar ook schieten onze onkosten pijlsnel de hoogte in. Ons centrum is gesloten voor publiek : wij kunnen geen nieuwe leden maken, geen rondleidingen, geen groene winkel, geen evenementen… met andere woorden : geen inkomsten, alleen maar stijgende rekeningen. MAAR KUNNEN WIJ OP U REKENEN? U kan ons helpen door lid te worden van onze organisatie : Lid worden is heel eenvoudig: schrijf minimaal 10,00 euro over op rekening : BE 66 9794 3630 0143 met vermelding ‘nieuw lid’, uw naam en uw adres. ZO KUNNEN WIJ ALLE JONGE DIEREN DE KANSEN GEVEN DIE ZE VERDIENEN. Ook andere giften zijn meer dan welkom. Bij giften vanaf 40€ krijgt men tevens een fiscaal attest op het einde van het jaar.”

 DEEL MEE ONS BERICHT op facebook en wij hopen zo snel 1000 nieuwe leden te verwelkomen zo kunnen we deze nare periode misschien overbruggen. En lees je in ons volgende ledenmagazine (eind mei) meer over de dieren die momenteel in het voc verblijven. STAY HOME & blijf vooral gezond!!!”