Pearl Jam annuleert Europese Tour, ook Werchter

In het licht van de wereldwijde COVID-19-pandemie zijn de 2020 Europese tourdata van Pearl Jam uitgesteld tot juni / juli 2021. We werken samen met al onze partners om deze data te verzetten en brengen de nieuwe tourrouting uit zodra we in staat zijn. Alle tickets worden vereerd voor de verplaatste concertdata. Terugbetalingen worden momenteel niet aangeboden. We zijn echter nog steeds bezig met onze partners in elk land specifiek ticketbeleid aan het beoordelen. Kaarthouders worden op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen. Zoals eerder aangekondigd werd het BST Hyde Park festival van Londen op 8 april afgelast. Voor meer informatie en de event statement: bst-hydepark.com We kijken ernaar uit om terug te keren naar Europa in 2021!

persbericht: management Pearl Jam

DELEN
Vorig artikelPennenzakkenrock en Bengelpop geannuleerd
Volgend artikelPaaskorfactie vervangt Waterputfestival
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.