Geel Netwerkt voor en door ondernemers

 Geel Netwerkt voor en door ondernemers

Wat is Geel Netwerkt? 100% gratis. 100% virtueel. 100% netwerken.

Laat de coronacrisis geen impact hebben op het onderhouden en uitbreiden van je professioneel netwerk.

Op vrijdag 17 april om 10u00 organiseert Geel Netwerkt de eerste editie van de “Online Coffee Break” meeting. Een online netwerkmoment voor ondernemers die willen netwerken in en rond de stad Geel. Iedereen is welkom: zelfstandigen, ondernemers, KMO’s en Start-ups. Concept Geel Netwerkt Alle ingeschreven deelnemers zien elkaar via video conference software. Iedereen komt om de beurt aan het woord en krijgt hierdoor de kans om andere ondernemers en bedrijven in en rond de stad Geel te leren kennen. Tijdens een pitch van +/- 1,5 minuut stellen al de deelnemers zich voor aan de groep. Totale duur van het netwerkevenement is 60 minuten. Hoe deelnemen? Surf naar https://www.geelnetwerkt.be en schrijf je in op de Online Coffee Break van 17 april 2020. Na de inschrijving wordt de naam van de spreker samen met de bedrijfsnaam in een lijst opgenomen die wekelijks geüpdatet wordt. Wanneer? Vrijdag 17 april om 10u00.

Over Geel Netwerkt

Geel Netwerkt is een nieuw initiatief van ondernemers in en rond de stad Geel. Geel Netwerkt verbindt en promoot zelfstandigen, ondernemers, KMO’s en start-ups.

foto: Geel Netwerkt