3e editie GP Rik Van Looy geannuleerd

“Met spijt in het hart moeten we u melden dat de 3de editie van de GP Rik Van Looy, gepland op zondag 28 juni, niet zal doorgaan. Gezien de strenge maatregelen die heden van toepassing zijn en de beperkte tijd die ons rest na 3mei (wanneer de maatregelen mogelijks versoepeld zullen worden) lijkt het ons onmogelijk om de organisatie, zoals men die van ons verwacht na de vorige 2 succesvolle edities, tijdig op poten te zetten. We willen onze sponsors ook niet nodeloos extra belasten in deze onzekere tijden voor handelaars en ondernemers. Het belangrijkste argument in onze overweging is de gezondheid van ons allen. Als we deze niet kunnen garanderen, dienen we hierin onze verantwoordelijkheid te nemen. Een koers zonder publiek past niet in onze filosofie. Door het verplaatsen naar een andere datum dit jaar riskeren we in een heksenketel terecht te komen. Bovendien zullen de omstandigheden dan ook totaal verschillend zijn. We kiezen er dus voor om de editie van dit jaar integraal te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum aan het begin van de zomer 2021. Dit is enkel en alleen mogelijk dankzij de steun van onze sponsors en partners, waarvoor dank.”

DELEN
Vorig artikelFietsers botsen in Westmeerbeek
Volgend artikelGeel Netwerkt voor en door ondernemers
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.