Stad Geel en gemeente Westerlo verwennen middenstand met gratis corona-initiatieven

Het stadsbestuur van Geel en het gemeentebestuur van Westerlo hebben enkele knappe projecten opgezet voor de handelaars in hun gemeente en stad. Het gaat om volgende projecten in tijden van Corona (Gratis Initiatieven voor Stad Geel en Gemeente Westerlo)

A/ project “Geel Winkelt Hier”.

1.Het project heette initieel www.geelhelpt.be en was bedoeld om zelfstandigen en inwoners van de stad geel een meerwaarde te bieden in coronatijden.

2.Vervolgens ging de Stad Geel dit project mee ondersteunen en gezien zij al een platform “geelzorgt” hadden voor de inwoners, werd het huidige project hernoemd en bestemd om de lokale handelaars van Geel een hart onder de riem te steken & lokaal winkelen te Geel te promoten.

3.https://geelwinkelthier.be/ werd geboren als platform voor Geelse Ondernemers.

4.De Stad Geel verstuurde een massamailing om dit te promoten waarna ondertussen al 69 Geelse bedrijven zich hier op registreerden (op 7 dagen tijd). Tevens heeft De Stad Geel een aparte doorlink-pagina gemaakt op hun eigen website: https://www.geel.be/geel-winkelt-hier om het project mee te steunen.

5.Ondertussen hadden we zelf ook een ludiek promo filmpje gemaakt om het initiatief mee in de Geelse Wereld te zetten: https://www.youtube.com/watch?v=lrE372A7_jQ Zo werd/is het een zeer positieve samenwerking tussen de Stad Geel & Krachtig Online (op 7 dagen al meer dan 10.000 websitebezoekers!) ten voordele van de Geelse Ondernemers & zeer interessant voor de Geelse Inwoners.

B/ project “Ondernemend Westerlo”

1.Het project was overgewaaid tot in Westerlo en ook van daar (Unizo Westerlo en Gemeente Westerlo) kwam de vraag om een gratis platform te maken voor alle Westelse ondernemers.

2.Zo ontstond www.ondernemendwesterlo.be à na amper 2 dagen al meer dan 130 bedrijven geregistreerd!

3.Tevens ludiek promofilmpje voor gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=BvgC0zpyp98&t=27s

4.Donderdagavond werd dit zowel door Unizo als door de gemeente Westerlo verspreid.