Geen Clamotte Rock in 2020, Bart Peeters ook in 2021

GEEN CLAMOTTE ROCK IN 2020      

Het komt niet aan als een verrassing, maar het doet toch pijn. Clamotte Rock vindt dit jaar niet plaats en verschuift naar mei 2021. Hoewel we geloven dat muziek een machtig medicijn is, primeert de gezondheid van onze bezoekers, crewleden, artiesten en leveranciers. We proberen zoveel mogelijk bands mee te nemen naar ons jubileumjaar in 2021. Op 13, 14 en 15 mei 2021 viert Hooifeestencomité vzw zijn vijfentwintigste en Clamotte Rock zijn tiende verjaardag. Bart Peeters komt al zeker terug op 14 mei 2021. Ook Warhola, Glints, Sloper, Rhea, Crooked Steps, Allez Allez, Dr Lektroluv, The Darkraver, Hypesquad, Superstyling, Dj Jan, Laston & Geo, Dj Kerck, The Chalkheads en Back To Basicz zien we terug in 2021. De gesprekken met Wolfmother en Sven Hammond zijn nog lopende. Meer info hierover snel!

Aangekochte tickets blijven geldig voor Clamotte Rock 2021. Iedereen die zijn ticket bijhoudt voor 2021, en zo het voortbestaan van het festival steunt, wordt beloond met twee consumptiebonnen voor 2021. Ticketkopers mogen een e-mail verwachten ten laatste mei. Je vindt een antwoord op de meest gestelde vragen in de FAQ op www.clamotterock.be/geen-clamotte-rock-in-2020

Voor alle andere vragen kan je terecht bij info@clamotterock.be Mogen we jullie verder er nog even aan herinneren om thuis te blijven, handen regelmatig te wassen en social distancing te hanteren. Volg de maatregelen van de overheid op en #savethesummer.

DELEN
Vorig artikelEedaflegging in ‘beperkte kring’
Volgend artikelGeen provinciale veeprijskamp
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.