Eenrichtingsverkeer Statiestraat door afbraak woning

Op maandag 6 april start een aannemer met afbraakwerken aan een woning in de Statiestraat in Nijlen. Het gaat om huisnummer 38 en omdat deze woning heel dicht bij de rijbaan ligt en omdat er een noodvoetpad moet komen, is er tijdens de werken één rijstrook afgesloten. Tijdens de Paasvakantie is er daarom in de Statiestraat geen verkeer mogelijk in de rijrichting naar Kessel.

Verkeer richting Kessel volgt de omleiding via Albert Kanaalstraat en Broechemsesteenweg tot aan de N14.

De bussen van De Lijn rijden via Kerkstraat, Bevelsesteenweg en Guido Gezellestraat. De halte aan het station vervalt daardoor tijdelijk, maar er komen tijdelijke haltes aan de aansluiting van de Spoorweglei met de Bevelsesteenweg en op het kruispunt van de Guido Gezellestraat met de Vekenstraat.