KFC De Kempen realiseert nieuwe kleedkamers met obligatielening

  KFC De Kempen schrijft een obligatielening uit. KFC De Kempen is in samenwerking met AC Lichtaart en met de steun van het gemeentebestuur begonnen met de bouw van 10 nieuwe kleedkamers.

  Het project kadert in het verfraaien en moderniseren van ons Opleidingscomplex, gelegen te Lichtaart, Molenstraat. De bouw van de 10 kleedkamers heeft een kostenplaatje van 550.000 euro ( incl. BTW ). Dankzij de steun van het gemeentebestuur Kasterlee hebben AC Lichtaart en KFC De Kempen 250.000 euro aan subsidies bekomen ( elk 125.000 euro ). AC Lichtaart besliste om in ruil voor het gebruiksrecht de subsidies mee aan te vragen. Hiervoor zijn we AC Lichtaart zeer dankbaar. Wanneer we dan van het kostenplaatje de subsidies in mindering brengen, hebben we een eigen inbreng nodig van 300.000 euro.

  Het is niet mogelijk om dit bedrag met eigen middelen te financieren. De totale kostprijs hebben we dankzij sponsors al met enkele duizenden euro’s kunnen reduceren.

  Ook een belangrijke partner in het gehele project is de school Sint-Jozef ( afdeling BOUW van KOGEKA ) uit Geel. Zij waren bereid om als schoolproject de fundering voor ons te bouwen. Hierdoor werd de kostprijs van het project wederom aanzienlijk verlaagd. Hiervoor zijn we de school Sint-Jozef uit Geel afdeling bouw zeer erkentelijk.

  Door het uitschrijven van een obligatielening hopen wij als club nog eens 125.000 euro op te halen.

  Dit moet ervoor zorgen dat wij buiten de 10 nieuwe kleedkamers, ook nog kunnen zorgen voor andere nieuwigheden op ons Opleidingscomplex: *Omvormen van oude kleedkamers tot een revalidatieruimte* *Renovatie kantine Opleidingscomplex* *…* Help jij ons mee om onze plannen waar te maken?

  KFC De Kempen promoveert na dit seizoen van eerste provinciale naar 3e amateurklasse. De Kempen B promoveert van vierde naar derde provinciale.

  DELEN
  Vorig artikelHondendrollen ontsieren grasperkje centrum
  Volgend artikelSasha & Davy zingen live op sociale media
  De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.