Kampioen Bevel kijkt uit naar derby tegen Nijlen

Trainer Cis Bosschaerts van KFC Bevel heeft vrijdag de titel van KFC Bevel in tweede provinciale B ingetogen gevierd. Het is een verdiende titel voor zijn team. Cis Bosschaerts kijkt nu al uit naar de derby tegen Nijlen in eerste provinciale.

Cis Bosschaerts: “Enkele spraakmakende cijfers bij deze titel: 1. Wij haalden 69 punten op 26 matchen (22 overwinningen en 3 gelijke spelen). Dat is omgerekend 79,61 punten 2. Wij wonnen de 3 periodetitels zonder 1 enkele verzwakking 3. Wij maakten de meeste doelpunten 76 4. Wij incasseerden de minste tegendoelpunten 17 waaronder 15 clean sheets 5. Wij haalden thuis het maximum der punten 39 op 39 6. Wij speelden een serie van 10 opeenvolgende overwinningen 7. Wij speelden een serie van 20 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag, die nog altijd loopt 8. Wij behaalden 13 punten meer dan de tweede 9. Wij versloegen onze rechtstreekse concurrent met een totaal score van 7-0 10. Wij hebben de competitie afgesloten met een monsterscore van 0-9 Wij mogen terecht fier zijn op deze prestatie, de beste van de hele provinciale afdeling Antwerpen en ook van de nationale reeksen. Doet er sowieso iemand beter in heel België ?? Met dank aan alle spelers, de overige leden van de technische staf, het bestuur, de supporters en de hele club KFC Bevel Een tevreden mens die goed weet dat GEZONDHEID ons allerhoogste goed is.”

foto en bericht: Cis Bosschaerts