Groboscoop elke week in de brievenbus

Voor ons blijft het belangrijk om al onze inwoners te bereiken, ook diegene die niet digitaal actief zijn. 👉 We vervangen daarom onze mei/juni-editie van onze Groboscoop met een wekelijks infoblad ‘Grobonieuws’. Op die manier hopen we iedereen maximaal te bereiken! 👉 Klaar om morgen bij jullie gebust te worden. 📫 💐Met dank aan ons TOPcommunicatieteam! #Grobbendonktegencorona

Vanuit het lokaal bestuur werden stickers verdeeld bij de geopende handelaars. Op deze manier proberen we hen te ondersteunen bij het verder sensibiliseren van de klanten om de social distancing te respecteren. ↪️ Mogen we jou, als klant, vragen om op de witte bollen te wachten, zo ben je zeker dat je de nodige afstand houdt. ↪️ Lokale handelaar én geen sticker ontvangen? Kom dan even, na afspraak, langs op het onthaal van het gemeentehuis.

Voor ons blijft het belangrijk om al onze inwoners te bereiken, ook diegene die niet digitaal actief zijn. 👉 We vervangen daarom onze mei/juni-editie van onze Groboscoop met een wekelijks infoblad ‘Grobonieuws’. Op die manier hopen we iedereen maximaal te bereiken! 👉 Klaar om morgen bij jullie gebust te worden. 📫 💐Met dank aan ons TOPcommunicatieteam! #Grobbendonktegencorona

bericht: Marianne Verhaert, burgemeester Grobbendonk