Wilgenlaan door werken afgesloten voor fietsers

Wegens onvoorziene omstandigheden bij de werken van Pidpa is de doorgang Wilgenlaan-Herenthoutseweg en de doorgang Wilgenlaan-Notelarenlaan tijdelijk afgesloten voor fietsers en voetgangers. Tot nu toe moest enkel autoverkeer een omleiding volgen.

Vanaf donderdag 2 april kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van een tijdelijk pad in kunststoffen platen. Later, wanneer de nodige materialen beschikbaar zijn, komt er een verhard pad.

bericht: stad Herentals

DELEN
Vorig artikelMinder auto’s, meer reeën op de baan
Volgend artikelVijf corona-overlijdens in ziekenhuis Mol
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.