Bijkomende zone 30 in bocht Nijlensesteenweg Bevel

In de bocht van de Nijlensesteenweg in Bevel ter hoogte van de Kardinaal Cardijnstraat komt er een (tijdelijke) zone 30. Dit is nodig om het veiliger te maken voor voetgangers die daar oversteken naar de containerwinkel aan de overkant. De zone 30 komt er vanaf huisnummer 77 tot net voorbij de containerwinkel aan woning met nummer 52. De snelheidsbeperking geldt t.e.m. 28 februari 2021. 

persbericht gemeente Nijlen

DELEN
Vorig artikelVoka wil 150 euro extra voor wie blijft werken
Volgend artikelRonde van Frankrijk zonder publiek
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.