Supermarkt Spar/Reva overvallen, bedienden pakken één dader

Drie gewapende gangsters hebben maandagavond even voor sluitingstijd om 20u supermarkt Spar/Reva aan de Eeuwfeestlaan in Lier overvallen. Ze bedreigden de kassiers met een wapen en konden enkele honderden euro’s buit maken. Alles ging bijzonder snel.

De politie zette bij een speurtocht naar de daders een politiehelicopter in. Eén verdachte kon ’s avonds nog gevat worden. Hij werd achtervolgd door 2 winkelbedienden en kon gevat worden. Zijn 2 kompanen zijn nog spoorloos. Een deel van de buit is terecht.

DELEN
Vorig artikelBrutale home-invasion
Volgend artikelGladiolen 2020 uitgesteld naar 2021
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.