Chiro Herenthout fluit samen met Chiro Vlaanderen coronavirus (even) weg

Chiro Vlaanderen kreeg zondagnamiddag stipt om 14u heel wat gevolg in haar fluitactie tegen het coronavirus. Het initiatief kwam van Chiro Herenthout en had zich de voorbije week net zoals het coronavirus over gans Vlaanderen verspreid.

In Herenthout zorgden de chiroleiders voor een overdonderend lawaai.

Maar ook aan de Wittegracht in Wiekevorst stond één van de Herenthoutse leidsters met fluitje in de hand om de actie om 14u op gang te fluiten. Het gefluit groeide er uit tot een heus familiegebeuren. Pa had zijn blokfluit bovengehaald en ook een nichtje, weliswaar bij de KLJ, ondersteunde de actie. Een mooi gebaar.

Na het fluitsignaal en het zingen van het startlied van de symbolische activiteit, begonnen uit gans Vlaanderen de filmpjes bij de afdeling Herenthout binnen te stromen.

DELEN
Vorig artikelChiro Herenthout zet Chiro Vlaanderen fluitend in beweging
Volgend artikelNatalia bevallen van Bobbi-Loua
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.