Rudy Plompen hoofdcoach Proost Lierse

Rudy Plompen wordt vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach bij Proost Lierse. Hij was er in het verleden al eens T1. Plompen volgt bij Proost Lierse huidig trainer Kurt Gessner op. Die trekt naar Malle Beerse waar hij Frank Belmans opvolgt. Die stopt er na 17 jaar trainersschap. Hij wordt volgend seizoen hoofdcoach in het veldvoetbal bij Hoogstraten.

Bij Proost Lierse klinkt het zo: “Het bestuur van Proost Lierse heeft geen moment stil gezeten en haalt als nieuwe T1 RUDY PLOMPEN terug in huis. Het plaatje moest volledig kloppen en na evaluatie van de verschillende kandidaten konden we niet voorbij aan het enthousiasme en “de goesting” die Rudy uitstraalde. Met meer dan voldoende vakkennis, veelvuldig Belgisch internationaal en een Gouden Schoen winnaar hebben we volgens ons terug een topper in huis gehaald. “

Rudy Plompen : Ik ben een tijdje uit het futsal geweest en heb nog een jaartje ervaring bij RAFC opgedaan en vervolgens mijn UEFA diploma’s gehaald. De tijd om deze te gebruiken was dan ook aangebroken. Je ziet hoe snel het allemaal kan gaan, Frank die na 17 succesvolle jaren stopt, Kurt die zijn plek inneemt waardoor het bestuur van Lier bij mij terecht kwam. Ik ken het huis goed. Onder andere Koen, Guy, Paul, allemaal bekende gezichten die me meteen een gedreven indruk lieten. Moeite om me te overhalen moesten ze niet doen, de goesting om er aan te beginnen is groot, kan niet wachten op de start van het nieuwe seizoen! Maar eerst een mooie selectie maken, ik denk dat ik de volgende weken weinig thuis zal zijn!”

foto: Proost Lierse