Organisatie Olensfest gooit de handdoek

De organisatoren van Olensfest houden het voor bekeken. Ze plannen geen editie meer van het Olensfest. Voor het nochtans prima georganiseerde Olensfest was er te weinig belangstelling van de muziekfans. De organisatoren deelden hun beslissing mee op hun facebookpagina.

Bericht facebook: “Een pauze of het einde van Olensfest Sinds 2011 is Olensfest een vaste waarde in het festival land. Telkens met mooie namen wist Olensfest vele festivalgangers te bekoren, en groeide volgens vele uit tot het kleine broertje van Graspop. De 7de editie kon reeds jammer genoeg niet doorgaan omdat het terrein plots niet meer beschikbaar was. Toch bleven we niet stilzitten en helpen mee aan een, klein, festival met als naam Rocking Thals 4 Live. www.RT4L.be Dit voor Music For Life. Toekomst gericht zullen we hier ook aan meewerken. Zelf hebben we beslist om, onder de naam, Olensfest op te houden te blijven bestaan! Voorlopig noemen we het liever een pauze. Of we in de toekomst nog iets gaan organiseren is op dit moment nog niet duidelijk. Wel willen we alle medewerkers, vrijwilligers, sponsors, bands, … bedanken om elk jaar weer het beste van zichzelf te geven. En natuurlijk ook alle bezoekers die we elk jaar zagen groeien. Alleen hadden we in 2019 een grote terugval, mede door de verhuis die nodig was. Het was een zeer mooie locatie maar dat heeft jammer genoeg niet voor kunnen zorgen op de gehoopte aantal bezoekers. Dit heeft ook mee gespeeld in onze beslissing om te stoppen met Olensfest. Bedankt iedereen en wie weet tot later! “

DELEN
Vorig artikelIjshockeycompetitie zit er voor HYC op door coronavirus
Volgend artikelBewoners betrappen dief
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.