KWB Herentals schrapt wandelzoektocht door coronavirus

Na overleg met de organiserende vrijwilligers hebben we besloten om de wandelzoektocht van volgende week zaterdag 14 maart NIET te laten doorgaan. We merkten al op de bedrijfsvloer (en bij overheden) deze week dat er behoorlijk wat ongerustheid heerst over het nieuwe COVID-19 Corona virus.

In de afgelopen week sloten sommige bedrijven hun deuren, hebben de meeste quasi al hun opleidingen, conventies en reizen afgelast, en nogal wat bedrijven hebben een “samenscholingsverbod” ingesteld vanaf 10 à 20 personen.

We gaan ervan uit dat deze situatie nog zal verergeren in de komende dagen, en we merken dat in onze buurlanden men al strengere maatregelingen genomen heeft.

Dat ook onze leden ongerust zijn merkten we aan de inschrijvingen voor de wandeling van volgende week. We menen dan ook dat ook wij onze verantwoordelijkheid hierin dienen te nemen, en de wandeling aldus NIET te laten doorgaan.

De gezondheid van onze leden, vrijwilligers en hun naasten heeft de grootste prioriteit. Hou het gezond, zorg voor jullie naasten!