Psycho 44 maakt comeback met nieuwe plaat en concert

Fans van de Grobbendonkse electrorockgroep Psycho 44 kijken halsreikend uit naar het comebackoptreden van de groep in JH Wollewei in Turnhout. Daar treden ze zaterdagavond vanaf 20u op. Op 29 februari presenteren ze hun nieuwe cd in Trix in Antwerpen.

Psycho 44 maakte na hun finaleplaats in 2010 in Humo’s Rock Rally snel naam en faam onder de liefhebbers van stevige electrorock. Na hun debuutalbum Suburban Guide to Springtide die werd gevolgd door heel wat optredens werd het stil rond de groep.

Drie van de vier leden woonden in Grobbendonk maar zijn ondertussen wel naar Antwerpen verhuisd. Nu keren ze met hun optreden in JH Wollewei naar de Kempen terug.

Het optreden van zaterdagavond in JH Wollewei in de Draaiboomstraat 6 in Turnhout start om 20u. Tickets: 12 euro. Alle info op www.warande.be.

DELEN
Vorig artikelMalle/Beerse-Real Noorderwijk
Volgend artikelCath Luyten vraagt ‘Silence, Please!’
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.