Communiefoto’s bij de brandweer

Inschrijving foto’s communie- of lentefeest 2020

Fotoshoot voor ouders van communicanten en feestelingen bij de brandweer, de politie en het Rode Kruis.

Op zaterdagvoormiddag 7 maart 2020 opent Veiligheidshuis ‘Ter Stokt’ in Geel van 9.30 tot 12.30 uur haar deuren voor geïnteresseerden die foto’s willen nemen voor een communie- of lentefeest. Op dat moment stellen wij hiervoor namelijk een aantal voertuigen op van zowel brandweer, politie als het Rode Kruis. Brandweer zone Kempen voorziet ook een fotomoment in de brandweerposten van Grobbendonk, Herentals en Mol. Er zijn dan wel alleen brandweervoertuigen aanwezig. Inschrijven kan tot 26 februari 2020. Belangrijke info: ••Je moet je eigen fotograaf meebrengen. ••Je inschrijving voor het Veiligheidshuis geldt zowel voor foto’s bij voertuigen van brandweer, politie als Rode Kruis. In de lokale brandweerposten van Grobbendonk, Herentals en Mol zijn enkel brandweervoertuigen aanwezig.

••Bij slecht weer kunnen de foto’s in de grote brandweergarage getrokken worden. ••We vragen om je hoffelijk op te stellen zodat iedereen rustig zijn foto’s kan nemen, zonder dat anderen in beeld lopen.

••Wie inschreef ontvangt eind februari een bevestigingsmail met het juiste tijdstip en alle verdere praktische info. Afspraken voor een goed verloop 2020 Hoe gaat het in zijn werk?

Geef je gegevens en voorkeuren vóór tot 26 februari 2020 door via het e-loket en je ontvangt onmiddellijk een bevestiging. Eind februari krijg je opnieuw een mail met de planning en alle verdere praktische info.