Spagetti-avond voor VOC Neteland

    Op vrijdag 6 maart 2020 organiseert VOC Neteland voor de 18de maal haar jaarlijkse spaghettiavond. VOC Neteland is één van de 10 erkende Vlaamse opvangcentra voor Vogels en Wilde dieren. Jaarlijks vangen wij meer dan 4000 slachtoffers op. De opbrengst van deze spaghettiavond gaat integraal naar de verzorging van onze opgevangen slachtoffers. Als vzw zijn wij afhankelijk van het organiseren van zulke evenementen alsook van giften van sympathisanten. Onze spaghettiavond gaat door in het GOC Ter Voncke, Vonckstraat 17 te Herenthout. De deuren gaan open om 17 u en tot 22u kan er lekker gegeten worden van heerlijke spaghetti à volonté en op vraag vegetarisch. In bijlage vind u onze affiche.

    VOC Neteland vzw Langstraat 29 / 0001 2270 Herenthout www.vocneteland.be http://www.vocneteland.be