Time-Out ‘on stage’ in vier uitverkochte zalen

Met vier uitverkochte shows in de schouwburg van cc ’t Schaliken in Herentals gaf Danscenter Time-Out dit weekend weer een swingend visitekaartje af. Het enthousiaste publiek genoot van de dansers, van jong tot minder jong, getooid in prachtige outfits. Van hiphop tot salsa en van disco tot klassiek en tango: alle genres vloeiden mooi in elkaar over in een dynamische show, vol stijlvolle choreografieën van de lesgevers. Iedereen werd vertederd door de schattige acts en de enthousiaste snoetjes van de jongste dansers. Als apotheose vulden alle deelnemers het podium op ‘I’m still standing’. Deze collectieve, enthousiaste spirit typeert deze Herentalse dansschool. Guy en Gretel van Time-Out broeden nu al op een speciale show om het 25-jarig bestaan te vieren. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelBrand bleek rook open haard
Volgend artikelBoom valt op woning in Herenthout en verwondt automobilist
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.