Smaak en kwaliteit om te delen

Pal op de Grote Markt is Nr. 12 by Helsen een leuke culinaire aanwinst voor het centrum van Herentals. Frédéric Helsen en Wendy Van Loon brachten hun jarenlange ervaring van hun horecazaak in Kasterlee mee naar de Keizerstede. In een huiselijke bistro-stijl presenteren ze smaak en kwaliteit om gezellig te delen. Je laat zelf je keuze aanrukken in het midden van de tafel, om lang of minder lang samen van te genieten. Of je betrouwt op Frédérics keuze, die voor jou een menu in petto heeft. Subtiele kwaliteit is in beide gevallen verzekerd! Meer info: www.12byhelsen.be (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelNieuwe bomen in wijk Lievekenshoek
Volgend artikelBelastingscontroleur in de cel voor verduistering
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.