Unieke dag vandaag

    Vandaag is het niet alleen een historische dag door de wereldtitel van Tibau Nys en de demonstratie van Mathieu van der Poel. 2 februari 2020 is ook de ultieme palindroomdag. Een palindroom is een spiegelwoord, een woord dat van achter naar voren gelezen hetzelfde is als van voor naar achter. 02/02/2020 is een zeldzame palindroomdag van 8 cijfers. Het is liefst 909 jaar geleden dat er nog eens zo’n palindroomdag is geweest, op 11/11/1111. De volgende is over 101 jaar: 12/12/2121. Geniet dus nog maar even van deze unieke dag. Het zou straf zijn als we de volgende ook meemaken!

    DELEN
    Vorig artikelWinst voor KFC Grobbendonk in 4E
    Volgend artikelNationale voetbaluitslagen
    Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.