Diamanten paar viert in Karmel

In Hotel Karmel in Herentals vierden Louis Delen en Julia Lambrechts vandaag samen met hun familie hun 60-jarig huwelijksjubileum. Het diamanten paar uit de St.-Jobstraat heeft vijf kinderen, twaalf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Terwijl Julia voor het grote gezin zorgde, werkte Louis als meubelmaker bij ‘De Krol’. Sinds Louis met pensioen is, wandelen en fietsen ze samen dagelijks. Een thee (voor Julia) en een kriek (voor Louis) in De Noen horen er ook bij. Julia houdt ook van dansen en zingen en zette haar muzikale genen over op de familie. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelWat kan Wout van Aert tegen favoriet Mathieu van der Poel
Volgend artikelLichtmispannenkoeken bij Notrevic
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.