Dringende hartoperatie voor Willy Sommers

Zanger Willy Sommers heeft vrijdag een dringende hartoperatie ondergaan. Bij onderzoek bleek zijn linkerkroonslagader voor 99% dichtgeslibd te zijn. Hij werd met spoed geopereerd en in de ader werd een stent geplaatst. Voor de drie optredens dit weekend laat Willy Sommers zich vervangen.

Het facebookbericht van Willy Sommers: “Beste vrienden, Ik ben vandaag door het oog van de naald gekropen! Bij een controle van m’n hart is vandaag gebleken dat mijn linker kroonslagader 99% dichtgeslibd was en werd er beslist om onmiddellijk over te gaan tot een operatie. Er is zonet een stent geplaatst en alles is goed verlopen. Dankjewel Team Pedro Brugada! Dat maakt dat ik helaas dit weekend niet kan optreden en ik dus verplicht ben om 3 optredens te annuleren. Dat is nog nooit eerder in mijn carrière gebeurd, maar dit keer kan ik er echt niet onderuit. Mijn verontschuldigingen daarvoor! Ik heb een paar fijne collega’s gevraagd om mij te vervangen en Christoff en Maarten Cox zullen dat morgen doen in Bocholt. Zondag in Zedelgem zal Christoff mij vervangen en Sergio zal morgen in Tongeren in mijn plaats optreden. Ik ga nu een paar dagen rusten en dan kan ik snel weer het podium op! 😉 Veel liefs! Willy”

foto: archief