M.O.T. – De Liefdeseditie in Heistse cc Zwaneberg

De NWE Tijd met Suzanne Grotenhuis, Freek Vielen, Kasper Schellingerhout en special guest Michael Pas M.O.T. – De Grote Liefdeseditie Vrijdag 7 februari 2020 om 20.30 uur Cultuurcentrum Zwaneberg, Blauwe zaal, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg Tel. 015 25 07 70, www.zwaneberg.be € 13,50 (basis) / € 10 euro (vriend)   

‘M.O.T. – De Grote Liefdeseditie’ is een literaire stand-up avond aan die helemaal in het thema van Valentijn staat, met Freek Vielen, Suzanne Grotenhuis, Kaspar Schellingerhout en special guest Michael Pas. In bijlage vind je de persmap van deze voorstelling terug. Elke maand organiseert De Nwe Tijd in eigen huis de ‘Maandagavond’. Men praat over wat hen die maand geraakt heeft in het nieuws, hun leven en het universum. Er is daarnaast livemuziek, er zijn interviews, er zijn gastoptredens, soms zijn er filmpjes en altijd is er soep en brood. En nu gaat de ‘Maandagavond’ echt ‘on tour’ (M.O.T.).

Tijdens deze ‘M.O.T.’ (op vrijdag) wil De Nwe Tijd het graag nog eens over de liefde hebben. Van onhandige puberzoen tot #MeToo-stellingname, van bonobo-promiscuïteit tot vogeltjesparingsdans en van liefdesbrief tot vechtscheiding; het zijn een paar ingrediënten die in de weken voor Valentijnsdag worden samengesmolten tot een unieke en actuele liefdesshow, met in elke gemeente een special guest.

In Heist-op-den-Berg mogen we Michael Pas verwelkomen! En dit alles met op de achtergrond de beroemde uitspraak van Oscar Wilde: “Alles in het leven draait om seks. Behalve seks. Seks draait om macht.” M.O.T.’s paren persoonlijke ontboezemingen aan politieke statements, literatuur aan comedy en bovenal avonden die echt ergens over gaan aan de ongedwongenheid van een goed gesprek in je lievelingscafé.

Bezoek CC Zwaneberg online: www.zwaneberg.be • www.facebook.com/cultuurcentrum.zwaneberg • www.instagram.com/cczwaneberg