Prijzen eindejaarsactie Handelshart uitgereikt

Heidi Druyts van Fietsen Hendrickx en prijswinnaars Christel Van De Ven en Miranda Janssens

Bij Fietsen Hendrickx werden vandaag de prijzen uitgereikt van de eindejaaractie van Handelshart Herentals. Bij elke aankoop in Herentals, Noorderwijk of Morkhoven kreeg elke klant in december een stempel. Per vijf stempels konden ze een kaart inleveren. Er werden liefst 1.549 geldige deelnemerskaarten verzameld. Onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Eric De Belder werden 32 winnaars getrokken.

De elektrische step ter waarde van 1.300 euro werd gewonnen door Christel Van De Ven uit Herentals. De reischeque ter waarde van 700 euro ging naar Miranda Janssens uit Vorselaar. Daarnaast werden nog 10 cadeaucheques van 100 euro en 20 van 50 euro geschonken. (Foto’s Marcel Nelis)