Willy Sommers kiest bij Hyundai voor een Santa Fe

De garage van Hyundai, DM Automotive, aan de Herentalse Steenweg In Grobbendonk kreeg onlang hoog bezoek. Zanger/presentator Willy Sommers kwam er een fonkelnieuwe wagen uit de toonzaal kiezen.

“Wel meer bekende Vlamingen kiezen voor Hyundai,” bevestigen zaakvoerders Romain en Stijn. “Willy koos voor een Hyundai Santa Fe. Dat is een SUV met veel ruimte en luxe die bijzonder veilig is in het verkeer.” Voor Willy Sommers is die wagen een logische keuze. Hij maalt elk jaar duizenden kilometes af om van optreden naar optreden te rijden. Logisch ook want Willy Sommers is een druk bezette zanger. Terwijl zijn chauffeur de zanger, tijdens de weekends naar diverse locaties voert, is er voldoende ruimte en luxe om onderweg te relaxen.”

Meer info het hele aanbod van Hyundai en DM Automotive, Herentalse steenweg 91 in Grobbendonk, www.dmautomotive.be.

foto: Elle Van Loy