Heerlijke nieuwjaarsreceptie Open Vld

In café Den Beiaard organiseerde OpenVld Herentals een gezellige nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Nathalie Van Sande onderstreepte het nieuwe enthousiasme waarmee deze afdeling zich na de ontgoocheling van de jongste gemeenteraadsverkiezingen oprichtte. Viceminister-president en Vlaams minister van Binnenlands Bestuur, Bestuurszaken, Inburgering en Gelijke Kansen Bart Somers hield een bevlogen speech over de waarden van het liberalisme en de gevaren van het denken vanuit het buikgevoel. Ward Van Grieken werd voor zijn jarenlange inzet en partijtrouw beloond met een mooie ruiker bloemen, die zijn vrouw Emmy in ontvangst nam. Veel collega’s van de andere Herentalse partijen waren vertegenwoordigd op de hartelijke receptie.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelBrandstichter riskeert 4 jaar cel
Volgend artikelEetdag Linda Olen op 2 februari
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.