Onze regio is flink vertegenwoordigd op WK veldrijden

Onze regio levert bij de elites in het veldrijden 5 veldrijders/sterkhouders af. Bij de mannen is er Wout van Aert uit Herentals, Laurens Sweeck uit Schriek (Heist-op-den-Berg) en Corné Van Kessel (Noorderwijk/rijdt voor Nederland).

Bij de vrouwen zijn alle ogen gericht op Sanne Cant uit Herentals en Ellen Van Loy uit Herenthout.

Het WK veldrijden wordt op 2 februari in het Zwitserse Dubendorf gereden.

foto: archief

DELEN
Vorig artikelGreet Minnen verder, Kirsten Flipkens uitgeschakeld
Volgend artikelBrandweer ruimt mazoutspoor
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.