Compagnie Muses in Motion sportploeg van het jaar

In sporthal ’t Kapelleke werden de sportprijzen uitgereikt. Sportman van het jaar werd atleet Bart Van Caeyzeele. Sportvrouw van het jaar werd waterskiester Vicky Leysen. Sportploeg werd Compagnie Muses in Motion.

Jeugdsportman is Belgisch kampioen motorcross bij de beloften Jenne Van Hoof. Jeugdsprotvrouw is turnster Louise van Regenmortel. Jeugdsportploeg van het jaar is in Herenthout het team -16 van turnkring Blijf Jong.  

foto: Compagnie Muses in Motion

DELEN
Vorig artikelChris Dercon krijgt carrièreprijs
Volgend artikelNijlense pastoor Tjeu Sonnemans overleden
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.