Gelenaren buigen zich over meerjarenplan

Op dinsdag 21 januari zijn alle geïnteresseerden welkom om 19.30 uur in zaal De Waai. Tijdens dit infomoment licht het stadsbestuur de belangrijkste projecten uit het meerjarenplan toe. Je kunt je inschrijven via het inschrijvingsformulier, maar ook zonder inschrijving ben je van harte welkom.

In de volgende editie van InfoGeel die begin maart in de bus valt, en op www.geel.be/meerjarenplan kun je meer lezen over het meerjarenplan.

De stad doet er alles aan om haar ambitieuze doelen te behalen. Zij dankt ook alle inwoners, adviesraden en medewerkers bij het tot stand komen van dit meerjarenplan. meer info: www.geel.be/meerjarenplan.

Tijdens de participatiecampagne ‘Zeggetis’ hebben de Gelenaren liefst 1.649 ideeën geleverd voor het meerjarenplan.

info en foto: stad Geel