Moeskroen-Real Noorderwijk: 6-10

Eindstand 6 – 10 ; rust 2 – 5 Deze verplaatsing naar het verre Moeskroen moest en zou de de 3 punten opleveren voor Real. In de winter transfereerde de thuisploeg liefst 3 nieuwe spelers , waaronder Qouli , om alsnog de mogelijke degradatie te vermijden . De blauwe garde , vandaag in het geel , zette de Elmos-boys al zeer vlug op een rustgevende voorsprong . Zo had topscorer El Attabi een voet in de eerste vier doelpunten . 0-1 na individuele actie ,0-2 door El Fashi na een afvallende bal getrapt door El Attabi , 0 – 3 afgeweken bal na hoekschop getrapt door El Attabi , 0 – 4 door de “master him self “na weer eens een fraaie individuele dribbel . Na een collectieve aanval van Noorderwijk kon Charraoui een ogenschijnlijke geruststellende voorsprong uitbouwen . 0 – 5 Na 15 minuten begon Quoli aan zijn wedstrijd . 1 – 5 schot van ver laag beneden in de hoek en op slag van rust kon Greco zelfs een tweede thuisdoelpunt laten optekenen na een verrassend goed uitgevoerde aanval . De tweede helft ging Moeskroen alles in de schaal gooien en startte furieus met hoge pressing en vliegende doelman . Real liep echter uit tot 2 – 6 en 2 -7 door doelpunten van 2 keer Charraoui . Quoli bracht nog even hoop met zijn tweede van de avond 3 – 7 . Een verre trap in het lege doel door Issam en een prachtig uitgespeelde tegenaanval bracht de stand op 3 – 8 en 3 – 9 . Drie dolle minuten van de thuisspelers bracht terug wat spanning in de partij . Twee keer Greco en één keer Quoli bracht de stand op 6 – 9 .

Op minuut 37 kreeg Quoli een unieke kans op een zevende treffer maar de toegekende 10 – meter-trap werd gemist . Dahmani bracht na een mooi uitgevoerde aanval de verdiende eindstand van 6 – 10 op het scorebord . Klus geklaard en terug naar de Kempen met de drie punten op zak .