Theaterling brengt Metamorphosen

De Herentalse jeugdtheatervereniging Theaterling brengt een bewerking van de Metamorphosen door de Romeinse auteur Ovidius op de planken van Kamertheaterzaal ’t Hof, Grote Markt 41 in Herentals. Op basis van het vierhonderd pagina’s tellende meesterwerk gaan de jongeren aan de slag met de Romeinse mythen. In deze beeldende en fysieke voorstelling staan de liefdesperikelen van de God Jupiter centraal. Zijn gevoelens zijn even veranderlijk en verraderlijk als de natuur, met alle gevolgen van dien. Er zijn voorstellingen op 18, 24, 25, 31 januari en 1 februari om 20 uur en op 19, 26 januari en 2 februari om 15 uur. Tickets kosten 10 euro. Reserveren: Schaliken. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelPower of my dream in cc De Warande
Volgend artikelGrote opkomst voor waarderingsreceptie
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.