Grote opkomst voor waarderingsreceptie

Het Herentalse stadsbestuur nodigde alle vrijwilligers, advies verlenende instanties, deelnemers aan participatietrajecten en de bestuursleden van het marktcomité en Handelshart Herentals uit op een waarderingsreceptie in zaal ’t Hof . De zaal liep helemaal vol. Burgemeester Mien Van Olmen bedankte iedereen voor de vrijwillige inzet. De leden van de cultuurraad lieten met t-shirts en speldjes weten dat ze niet achter de hervorming van de adviesraden staan. ‘Meer hart voor onze lokale cultuur’, luidt de slogan. (Foto’s Marcel Nelis)

DELEN
Vorig artikelTheaterling brengt Metamorphosen
Volgend artikelSpoorwegovergang Kesselsesteenweg weekend dicht
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.