Vinnige komedie vol misverstanden

De cast met regisseur Geert Van den Broeck

ABC Theater brengt de komedie ‘Een week… Niet langer’ op de vertrouwde planken van de podiumzaal van kOsh campus Collegestraat in Herentals. “Dit is een Franse klassieker die we als amateurgezelschap in primeur voor Vlaanderen brengen”, verzekeren de acteurs Angelique Delannoye, Marc Van Tilburg en Bart Vervecken. “Regisseur Geert Van den Broeck bleek meteen overtuigd door de vertaling van Bruno Van Heystraeten. Het stuk is een aaneenschakeling van misverstanden, zodat de vaart er altijd in zit. De toeschouwers zullen niet in slaap vallen!”

In ‘Een week… Niet langer’ denkt Paul dat de elegantste manier om zijn lief Sophie op zachte wijze te dumpen de volgende is: neem je beste vriend Martin een tijdje in huis. Deze ménage à trois zal ervoor zorgen dat ze vanzelf weggaat. Zal zijn plannetje slagen ondanks alle explosieve situaties, leugens, misverstanden en hilarische verwarringen?

Er zijn voorstellingen op 22, 23, 26, 28 en 29 februari om 20 uur en op 23 februari om 14.30 uur. De première op zaterdag 22 februari is met een hapje en een drankje. Tickets kosten 10 euro. Info en reserveren: abctheater.be of 0479 95 08 66. (Foto’s Marcel Nelis)