Politie Neteland/Herentals verhuist naar gebouw Mondelez

Het hoofdcommissariaat van de politie in Herentals verhuist vanaf februari 2020 

Het hoofdcommissariaat van de politiezone Neteland in Herentals verhuist begin februari (3/2) vanuit het Belgacomgebouw aan de Molenvest 23 naar de Beukelaer-Pareinlaan 3 te 2200 Herentals. Het huidige gebouw van de politie wordt immers verbouwd tot kunstencampus en politiecommissariaat.. Die werken duren tot 2022.

Daarna keert de politie terug naar een nieuw commissariaat op de Molenvest. Tot dan kan je voor klachten en aangiften terecht op de politiepost of op het onthaal van het tijdelijke hoofdcommissariaat.

Het tijdelijke hoofdcommissariaat wordt ondergebracht in een kantoorgebouw van Mondelez Belgium naast het koekjesfabriek.

DELEN
Vorig artikelTom Moons verlengt bij FC De Kempen
Volgend artikelDief steelt dure vogels bij hobbykweker
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.