LM-Sounds presenteert Gene Thomas en jong talent uit eigen streek op de ‘Schoêne avond’

Op vrijdag 7 februari presenteert VZW LM-Sounds Gene Thomas live in De Dreef in Vorselaar. Het Vlaamse popidool, binnenkort te bewonderen in ‘Liefde voor Muziek’ op VTM, brengt uiteraard zijn meezingers als ‘Voor haar’, ‘Ik wil jou’, ‘Dan gaan we dansen’ en ‘Wees van mij’. 

Organisator Lander Marchal vond dat het tijd was om een evenement te organiseren waar de onbekendere, jonge getalenteerde artiesten een kans krijgen om naast een bekend artiest te staan en voor een groot publiek op te treden, dit alles onder de noemer  ‘Schoêne avond’. Hij zelf kon deze kans niet laten liggen om nu met zijn eigen geproduceerde nummers naar buiten te komen. Lander brengt op de ‘Schoêne avond’ zijn eerste EP uit. “De eerste drie nummers die ik uitbreng volgen elkaar op en vormen samen een verhaal. Dit zijn verhalen die mij nauw aan het hart liggen aangezien ik deze gebeurtenissen ook zelf heb ervaren. Het vierde nummer, ‘I don’t understand’, heb ik met veel pijn in het hart geschreven. Het gaat over het plots verliezen van een dierbaar iemand. De zangeres die ik door mijn muziek heb mogen leren kennen, Dante Blockx is de stem achter de nummers. Met haar mooie stem vertaalt zij mijn gevoelens in mijn muziek. Je kunt ons volgen onder onze artiestennaam L.Marchal ft. Danté.”

Naast Gene Thomas en L.Marchal ft. Danté presenteert Lander in Vorselaar de 17-jarige @itdude, het Herenthoutse DJ-duo Project A, de jonge allround DJ Nado en Maxus uit Kasterlee. Lander en zijn DJ compagnon Jannes sluiten de avond af met DJ LM&JP.

Wij geven 20 tickets weg voor deze ‘Schoêne avond’. Mail zo snel mogelijk naar info@lm-sounds.com, met vermelding ‘gratis ticket KempenNieuws’

DELEN
Vorig artikelLeerlingen Nijlense school brouwen eigen Calasanzbier
Volgend artikelVinnige komedie vol misverstanden
Bart is al zo’n 30 jaar redacteur en copywriter. U kent hem wellicht van zijn wekelijkse column in Deze Week, waarin hij op een persoonlijke en afwisselend filosofische en ludieke manier zijn licht laat schijnen over het wel en wee in de Kempen.