Lokaal en ambachtelijk lekkers op nieuwe Buurderij Mol

Donderdag start op het marktje op de speelplaats van de Rozenberg de eerste afhaalnamiddag van de nieuwe Buurderij in Mol.

Wie gezonde producten van lokale boeren en ambachtslui wil kopen kan dat via het internet rechtstreeks bij de verschillende deelnemers. Er moet ten laatse besteld worden voor dinsdag middernacht. Afhaling is op donderdagnamiddag van 16.30u tot 18.30u.

Deelnemende handelaars uit de regio zijn:

  • het Mosterdzaadje uit Balen, De Goriënberg uit Retie, Fruitbedrijf Hermans uit Retie, Slegershof uit Hechtel-Eksel, Verlooy Winery uit Balen, Christels Keuken uit Retie, Molder uit Mol, Noordster uit Balen, Anneke Panneke uit Voreslaar, Witte Eik uit Mol, Schapenfokkerij De Wollekens uit Meensel-Kiezegem, Biolocal uit Itegem en Belgische Saffraan uit Morkhoven.
  • foto: Buurderij Mol wordt één feest