Willem Vermandere voor goede doelen

Xavier De Busser Ria Van Mechelen en Guido Gebruers.

Vijf grote fans van Willem Vermandere halen hun idool op donderdag 2 april voor de tweede keer naar Herentals, dit keer onder het motto ‘Willem 80′. De opbrengst gaat opnieuw naar het goede doel. Vzw Dertiende Ster (voor kinderen in Ethiopië) en vzw Op Weg (ambulante thuiszorg voor mensen met een beperking) mogen dit keer op een gulle cheque rekenen. De inrichters zijn de Herentalse verpleger Guido Gebruers en zijn vrienden-Vermanderefans Louise Avonds, Xavier De Busser, Ria Van Mechelen en Lieve Snauwaert. Vier jaar geleden verzamelden de vrienden dankzij een volle kerk van de Molekens liefst 13.000 euro voor het goede doel. Op zijn 80ste en met een nieuw album op zijn palmares zorgt de West-Vlaamse bard ongetwijfeld opnieuw voor een volle zaal. Je zult er dus snel moeten bij zijn. Het optreden vindt dit keer plaats in ’t Schaliken. Kaarten kosten 22 euro in vkk (via ’t Schaliken) en 25 euro aan de kassa. (Foto’s Marcel Nelis)