Minder volk op Vorselaar Schlagert

Vorselaar Schlagert lokte beduidend minder volk dan op de vorige editie.

De affiche was ook niet echt schlager gericht. Wat doet Davy Gillis en Sasha daar, iets wat zij zich ook afvroegen. Citaat Davy: “ Kijk, hier staan wij dan op een schlagerfestival met liedjes van de jaren 60 te coveren” De publiekstrekker was toch wel Get Ready. Nu met nieuw bandlid Dimitri Vantomme die ook de presentatie deed.

Toch kunnen de organisatoren nog een mooi bedrag overmaken aan het goede doel: het kinderarmoedefonds van het OCMW Vorselaar

foto’s: Peter Verstraeten/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelWillem Vermandere voor goede doelen
Volgend artikelKFC Herenthout wint bij VC Poederlee
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.