Drie jongeren met auto in Albertkanaal in Grobbendonk

Drie jongeren, 2 twintigjarigen en 1 van 21 jaar uit Grobbendonk, zijn zaterdagnamiddag met hun auto in het Albertkanaal gereden. Vermoedelijk werd de bestuurder ter hoogte van Het Vlot op het jaagpad verblind door de zon. Hun kameraden die mee gingen vissen waren even verderop hun tentje aan het opzetten om mee te vissen. Ze konden hun drie kameraden uit het kanaal op het droge halen. De drie jongeren vertoonden onderkoelingsverschijnselen. Ze werden voor verzorging naar het ziekenhuis gevoerd. De brandweer moest het voertuig uit het kanaal takelen.

DELEN
Vorig artikelSanne Cant wint elfde Belgische titel op rij
Volgend artikelZangeres Kate Ryan getrouwd
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.