Casa Itegem houdt stockverkoop

Casa Itegem houdt op de zaterdagen 18 en 25 januari stockverkoop in de winkel in Itegem.

 NIEUWE CASA STOCKVERKOOP NA SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE Interieurwinkelketen CASA organiseert voor de tweede keer een stockverkoop in haar magazijn in Itegem. Na het succes van de meubelstockverkoop vorig jaar breiden ze het assortiment verder uit. Op zaterdag 18 en 25 januari scoor je naast meubilair voor huis en tuin ook textiel, decoratie en andere trendy woonitems van de vorige seizoenen aan ongeziene stuntprijzen. De winkelketen maakt hiermee plaats voor de nieuwe collecties van 2020. Adresgegevens: Magazijn CASA Karel Govaertsstraat 2222 Itegem (Heist-op-den-Berg) https://be.casashops.com/nl/stockverkoop/ Over CASA International CASA is een eigentijdse internationale interieurwinkelketen, met vestigingen in 8 Europese landen en ruim 500 winkels, zowel filialen als franchisenemers.

Bij CASA komt het thuisgevoel op de eerste plaats. Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve en functionele interieurartikelen willen we onze klanten meer laten genieten van het leven thuis. Om dit te bereiken, kiezen we voor betaalbare feelgoodproducten in ons gamma decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Interieurtrends volgen we op de voet, waardoor we ons assortiment verrassend en inspirerend houden. We zetten in op een fris en dynamisch imago, met aandacht voor een wisselend seizoenaanbod.