Nordic Night bij Geerts in Olen

Nordic Night: De ultieme Scandinavische belevenis vrijdag 10 januari | 19:00 – 23:00 €58 Tickets Nordic Night Ticket € 58,00 44 available Decrease ticket quantity for Nordic Night Ticket – Increase ticket quantity for Nordic Night Ticket + Get Tickets

Niet enkel de Scandinavische levensstijl, maar ook hun interieur is helemaal hot & happening! En dat is een trend waar we bij Geerts graag op inspelen, met speksteenkachels van Tulikivi bijvoorbeeld. Kom dus gezellig genieten tijdens de Nordic Night van alle belevenissen die het Noorden te bieden. Want samen met de grootste producent van warmtevasthoudende speksteenkachels ter wereld, het Finse Tulikivi, haalt Geerts het Noorden naar hier om je in vuur en vlam te zetten voor het merk. Maar er gebeurt die avond zoveel meer! Een sensationele ervaring Het evenement start heerlijk met een walking dinner. Voldaan is het dan tijd voor een prikkelende voorstelling van Geerts en Tulikivi. Dan komen er nog een interieurspecialist, hottub en andere boeiende belevingen aan te pas. Kortom, een avond die je zeker niet mag missen!

Nordic Night planning 19.00 uur: start bijeenkomst + opening walking dinner 20.00 uur: speech Geerts + Tulikivi 20.30 uur: inspiratiesessie interieurspecialist 21.00 uur: boeiende beleving 21.30 uur: relaxen in de hottub voor de liefhebbers, kleedhokjes aanwezig 22.30 uur: gezamenlijk afsluiten aan het kampvuur Inschrijven Koop je ticket via de blauwe knop. Eten en drinken tijdens de avond zijn volledig inbegrepen in de prijs.

Win reis naar Finland!

Natuurlijk is het nóg leuker om het Noorden te ervaren in Finland zelf… En dat kan dankzij Geerts! Er wordt een reis naar Finland verloot op de Nordic Night op vrijdag 10 januari onder de aanwezigen. *Hebt u interesse in een aanschaf van een Tulikivi speksteenkachel, kom u informeren tijdens de Nordic Night en krijg het inschrijvingsgeld terug betaald bij uw bestelling van de kachel. Geldig vanaf 1/1/2020 tot 30/6/2020.

Gegevens Datum: vrijdag 10 januari Tijd: 19:00 – 23:00 Kosten:€58Evenement Categorie:Evenement Locatie GeertsGeelseweg 54 Olen, 2250 België, Telefoon:014 / 85 02 63