Real Noorderwijk neemt maat van Borgloon: 7-2

Real Noorderwijk heeft in het Futsal zijn eerste wedstrijd van het seizoen voor eigen publiek vlot gewonnen. Een onkennelijk Real Noorderwijk kwam tegen een sterk verdedigend Borgloon in de eerste helft op 0-2 bij de rust.

Trainer Heremans stelde zijn team bij en het  talrijk opgekomen publiek werd de eerste vijf minuten van de 2e helft getrakteerd op jawel: 5 goals. De zo geroemde sterke verdediging van Borgloon (2e minste tegengoals) werd onder de voet gelopen. Real Noorderwijk bleef flitsen en scoorde nog 2 goals.  Toen Borgloon zijn 2e adem had teruggevonden hield thuisdoelman Morad Talhaoui met enkele knappe reflexen zijn netten schoon. Hij stopte zelfs een tienmetertrap van de bezoekers.

Met deze winst klimt Real Noorderwijk naast Borgloon op een 4e plaats in het klassement.

Met deze 7-2 winst voetbalde Real Noorderwijk de zware nederlaag in Charleroi naar de geschiedenisboeken. Volgende week vrijdag speelt Real Noorderwijk thuis tegen Mofa Hasselt. Aanvang: 21.15u.