Kerstkeet Gemeenschapsraad voor TWERK

Chary, Mien en Tom houden de kerstkeet van de gemeenschapsraad in Noorderwijk open ten voordelen van TWERK. TWERK is een sociale (werk)plaats in Herentals.

Mensen met autisme spelen er de hoofdrol, en TWERK speelt een hoofdrol in hun leven. TWERK biedt maatwerk aan mensen met autisme, en levert ook maatwerk voor allerhande bedrijven: gepersonaliseerde FairTrade chocolade en verpakking, scanning, mailing en digitalisering. De missie van TWERK: mensen met autisme zinvol werk én loon naar werken geven.

De kerstkeet is op 2/1 open tussen 17 en 22u.

foto: TWERK

DELEN
Vorig artikelOmroep Neteland blijft groeien
Volgend artikelDierenthuisje zoekt extra vrijwilligers
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.