Jungle Jump in Hulshout

Jungle Jump plaatst sportpark Joris Verhaegen weer voor 5 dagen vol met ongeveer 20 springkastelen voor kids tussen 2 en 14 jaar. Wij zijn in Hulshout open van 26/12 tem 30/12 van 10u tot 19u. Inkom wordt erg laag gehouden, namelijk 5 euro per dag.

Bovendien dienen enkel de kinderen te betalen, voor ouders en begeleiders is het gratis. Zij kunnen rustig genieten van een hapje of een drankje in de ruime cafétaria. Jungle Jump organiseert dit soort springkasteeldorpen doorheen heel Vlaanderen. Het begon allemaal in Hulshout, waar 2 Hulshoutse ondernemer dit concept op poten zetten. Ondertussen organiseren wij dit event al op een 30-tal verschillende locaties. Deze kerstvakantie staan onder meer nog Gent, Wieze, Peer, Damme, Oudenburg en Knokke-Heist op de planning. Begin januari zijn we ook in Klein Boom te Putte!