Scarved met nieuwe line-up in concert

Nieuwe line-up voor hardrock band “SCARVED

Na het vertrek van SCARVED ’s bassist “Wim Wouters” moest ook drummer “Geert Mariën de band onlangs noodgedwongen verlaten wegens te druk met zijn andere band “PRAGA KHAN”. De drumsticks werden inmiddels overgenomen door Kjell De Raes en het bas werk is voortaan voor rekening van Vincent De Laat.

SCARVED komt met hun nieuwe ritmesectie naar Westerlo op 14 december, alwaar ze te gast zijn op het evenement “SANTAS ROCK NIGHT”. SCARVED is een Belgische femal fronted hardrock band die inmiddels reeds kan bogen op een aardig fan bestand tot in alle uithoeken van de wereld.. De band werd in 2012 opgericht door kempenaar “Luc Van Dessel”, in een lang verleden leadgitarist van de legendarische prog-rockband “Tails Blue”en later vooral gekend van de “Boogie Clowns” en coverbands “Rock Circus” en “Undercover”.

In 2014 tekende Scarved een platencontract met het Griekse label “Sleaszy Rider Records”, dat ook bands als onder andere “Mötorhead “ en Def leppard onder haar vleugels heeft. Ondertussen heeft de band reeds 2 uitstekende full-albums, 3 singles en 5 officiële videoclips op het palmares staan. In 2018 werd voor bassist Wim de druk echter te groot en moest hij omwille van zijn gezondheid de band verlaten. Wim werd tijdelijk vervangen door Roman Schmidt. Begin dit jaar zag helaas ook drummer Geert zich genoodzaakt om de band te verlaten daar het voor hem steeds moeilijker werd om Scarved en Praga Khan te blijven combineren. Geschikte vervangers zoeken met dezelfde muzikale skills was geen gemakkelijke opgave, maar het is de band uiteindelijk toch gelukt!

Nieuwkomers “Vincent De Laat” en “Kjell De Raes” zijn twee topmuzikanten die het predicaat ”virtuoos” niet misstaan en aldus meer dan waardige opvolgers voor Wim en Geert. In deze nieuwe bezetting werkt Scarved momenteel aan nieuwe songs voor een derde full album dat verwacht wordt tegen de zomer van 2020. Inmiddels heeft de nieuwe “Scarved” reeds enkele succesvolle concerten achter de rug, hun eerste optreden met Vincent en Kjell in de Kempen zal plaatshebben op “Santas Rock Night”, samen met headliner “Magnetica”. Opener die avond is “Morpheus”. SANTAS ROCK NIGHT gaat door op 14 december 2019 in “Het Debuut”, Boskant 10 te Westerlo Aanvang is 20u30 stipt! Tickets zijn in vvk verkrijgbaar aan 8 Euro in Jake ’s Place, het rockcafé onder zaal “Het Debuut “, of via reservatie op santas.rocknight@proximus.be Aan de kassa de dag zelf betaal je 10 Euro ——————————————————————————————— Scarved press kit: https://www.epkscarved.be/ Scarved FB pagina: https://www.facebook.com/scarvedband/ Scarved website: https://www.scarved.be/ Algemene info: lucas.vandessel@skynet.be

DELEN
Vorig artikelReal Noorderwijk-KK Malle Beerse is derbytopper Futsal
Volgend artikelKerstmarkt in Noorderwijk
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.