Try-out Willem Boeva in Olen

  Gewapend met een mond groter dan zijn gestalte stelt William Boeva op zaterdag 21 december zijn nieuwste voorstelling ‘Leveren jullie ook aan huis?’ voor in Olen. William Boeva is 30 geworden. Nog niet oud maar ook niet echt jong meer. Er wordt namelijk zoveel verwacht van iemand die 30 is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen? En wat dan met al het leuks dat tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom is Nintendo-merchandise verzamelen opeens voor kinderen? En ja, hij weet ook wel dat die lege pizzadozen buitengezet moeten worden. Maar hij bouwt er nu eenmaal graag forten mee. William voelt aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat, denkt hij. Het leven ligt aan z’n voeten, alles is nog mogelijk, hoopt hij. Hij is er klaar voor, deze keer gaat hij alle kansen grijpen. Daarbij heeft hij maar één vraag: ‘Leveren jullie ook aan huis?’.

Praktisch: • Op zaterdag 21 december om 20.00 uur in de theaterzaal van Het Vierde Oor, Boerenkrijglaan 51 E • Tickets voor deze voorstelling zijn te koop aan 14 euro via www.keizerkarelolen.be of bij de bibliotheek, het onthaal van het gemeentehuis en Vrije Tijd. •

Meer info op www.keizerkarelolen.be 

De organisatoren schenken 1 duoticket weg aan de man/vrouw die de beste mop tapt. Op 20/12 wordt de winnaar bekend gemaakt.