Kerstmarkt en kersthappening houden het lang droog

De standhouders op de kerstmarkt in Herentals hebben de regenmaker lang kunnen buiten houden. Het was pas rond 19u dat het begon te regenen en waaien. Tot dan was het best gezellig geweest en had iedereen die op zoek was naar cadeautjes, een jenevertje, pannenkoek of ander lekkers, het best naar zijn zin gehad. In de Zandstraat was het lekker gezellig. Ook volgende week zondag en de zondag daarop kan je nog shoppen in de Zandstraat.

foto’s: Marcel Nelis/KempenNieuws.be

DELEN
Vorig artikelKVC Westerlo verliest nu ook thuis van Union
Volgend artikelDe Ridder schiet VC Herentals naar 4-4
De mens achter het nieuws. Ludo zette 39 jaar geleden zijn eerste stappen bij Dagblad Het Volk, bouwde mee de berichtenkrant van TV Kempen & RTV uit en maakte de site van ThalsFM groot. Nu is hij hoofdredacteur.